Baasje gezocht! Ik ben lieve kleine Tirza. Gebore…

Baasje gezocht!

Ik ben lieve kleine Tirza. Geboren op 29 december 2016. Je zult het niet geloven, maar mijn moeder was een pitbull en mijn vader een Maltezer leeuwtje. Omdat mijn vrouwtje door ziekte moeilijk voor mij kan zorgen , zoek ik een nieuw huisje. Ik heb nog veel opvoeding en aandacht nodig, maar ik leer snel want ik ben een hele pientere dame. Ik ben bijna zindelijk. Omdat mijn baasje op een flat woont en wat slecht ter been is, valt het voor mij niet altijd mee. Soms poep of plas ik samen met mijn kattenvrienden op de kattenbak of op de puppytrainer, maar buiten gaat het ook steeds beter. Ik wil het ook nog wel eens per ongeluk binnen doen. Verder heb ik alle inentingen netjes gehad. Mag ik bij je komen wonen, dan krijg je van mijn baasje ook alle spulletjes mee. ( bench, speeltjes, voer enz.) wel vraagt ze een vergoeding voor mij van 250 euro. Voor serieuze interesse stuur even een pbSource

Posted by
Ingeborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.