Ook heerlijk om met je hond te trainen met Honden…

Ook heerlijk om met je hond te trainen met Hondenschool HierenZo!De lente is hét seizoen om prachtige foto’s te maken van het Oosterhouts groen. Deze twee zijn van het Slotbossetorenpark. Heb jij ook mooie lentefoto’s van Oosterhout die je wil delen? Wij zien ze graag!

Beetje meer achtergrond over ons Slotbossetorenpark: Het Slotbossetorenpark is in 2012 aangelegd als waterpark. Het park is een waterbergingsgebied voor de stad, maar naast deze functie is het een heerlijk gebied om te wandelen en spelen. Momenteel zijn er veel nesten van watervogels zoals de zwaan en meerkoet. Omdat veel oeverranden lekker ruig zijn, zie je ook veel bijzondere plantjes.

Op een heerlijke lentedag zie je veel mensen in het park: ze zitten lekker op de bankjes of staan in het water te kijken naar jonge eendjes en enorm grote vissen.

Source

Posted by
Ingeborg

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.