Vandaag zijn we weer begonnen aan een nieuwe reeks lessen. Samen met Feya (bouvi…

Vandaag zijn we weer begonnen aan een nieuwe reeks lessen. Samen met Feya (bouvier) en Furbi (Italiaans windhondje) hebben we de bossen van Oosterhout verkend. Deze keer was het landgoed Oosterheiden aan de beurt. Leuk ook om te zien, hoe verschillend honden op bepaalde situaties kunnen reageren. Zo denderde Feya over het bruggetje, maar vond de draaideur erg spannend. Furbi vond juist de brug eng, terwijl ze zo door de draaideur huppelde. Al bij al een uur hard gewerkt door baas en hond.

Source

Posted by
Ingeborg

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.