Hond & Vuurwerk « Hond in Zicht

Komend weekend begint de kerstvakantie en de aanloop naar het nieuwe jaar. Ondanks het verbod, zijn er altijd mensen die te vroeg beginnen met het afsteken van vuurwerk. Elk jaar lopen er heel wat huisdieren uit angst weg en niet elk dier wordt weer teruggevonden door zijn baas. Voorkomen is beter dan genezen. In onderstaande link vind je allerlei tips om zo goed mogelijk deze dagen samen met je hond door te komen.

Wees een wijze baas!

http://hondinzicht.nl/hond-vuurwerk/

Hond & Vuurwerk « Hond in Zicht

Veruit de meeste honden hebben een hekel aan vuurwerk. En terecht. Het lawaai, de geur, alles rondom vuurwerk laat de alarmbellen rinkelen bij dieren. En laten we eerlijk zijn: vuurwerk ís ook gevaarlijk!

Source

Posted by
Ingeborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.