Nog even met Tess een rondje wandelen bij “de Put”…

Nog even met Tess een rondje wandelen bij “de Put”. Het was heerlijk rustig en Tess was lekker haar dingen aan het doen. Even snuffelen, even checken, even samen met mij wandelen, samen wat doen……. Halverwege de wandeling stonden een eindje verderop twee baasjes met elkaar te praten. Ze waren duidelijk aan het genieten van hun twee jonge honden die met elkaar aan het ravotten waren. Tess had het ook gezien en staakte haar wandeling en bleef staan. Ze keek naar me om met een blik van ” moeten we daar echt langs? Ik heb helemaal geen zin in die druktemakers”. Ik knikte en gaf met een handgebaar aan dat we er met een grote boog omheen gingen. Tess keek me opgelucht aan en samen vervolgenden we onze weg, het “druk gebeuren” achter ons latend.

Source

Posted by
Ingeborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *