Een gouden mandje voor Bob Bob is een lief klein …

Een gouden mandje voor Bob

Bob is een lief klein slim kereltje van 8 maanden oud. Helaas kampt zijn baasje met gezondheidsproblemen en is niet meer in staat dit kereltje te bieden wat hij nodig heeft. Daarom is de moeilijke beslissing genomen om een ander huis voor hem te zoeken.

Bob is een echte Havanezer met stamboom en is geboren op 1 januari 2017. Hij is zindelijk en gewend aan een bench, heeft al zijn entingen gehad, is gezond en gechipt. Wel heeft hij nog wat opvoeding nodig, omdat daar door omstandigheden natuurlijk minder aandacht voor was.

Bob krijgt zijn bench, speeltjes en voer mee. De vergoeding die gevraagd wordt is 400 euro.

Heb je interesse en denk je dat jij het juiste baasje voor Bob bent, stuur dan een pb.


Source

Posted by
Ingeborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.