Vandaag droog met een zonnetje en dat traint toch …

Vandaag droog met een zonnetje en dat traint toch net wat prettiger. Met Sam en Mojo hebben we getraind in het waterpark in Oosterhout. Andere prikkels en afleidingen. Verder gingen de baasjes helemaal los met de oefening “creatie-met-fietsband”. Fijn als cursisten zelf meedenken. Tijdens de boswandeling met de pups was het erg druk met andere honden, een tweespan, ruiters, trimmers enz. Mooi oefenmateriaal! Tot slot nog cursus “op maat” met de koningspoedel Doortje. Nu even lekker met mijn eigen twee hondjes aan de wandel! Samen genieten!


Source

Posted by
Ingeborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.