Gouden mandje gezocht voor spring-in-het-veld Flyn…

Gouden mandje gezocht voor spring-in-het-veld Flynn

Flynn is een jonge kruising labrador/ Heidewachtel reu van anderhalf jaar. De baasjes van Flynn zochten destijds een rustige hond waarmee fijn gewandeld kan worden. Een van de baasjes van Flynn kampt met een chronische ziekte. Nu is Flynn in de verste verte geen rustige hond en wil het liefst de hele dag bezig zijn of bezig gehouden worden. Ook het op de bejaarde kat des huizes jagen wil niet verbeteren. Echter voor (kleine) kinderen en andere honden is Flynn erg lief. Flynn kent al wat basiscommando’s, maar daar kan nog heel wat aan verbeterd worden. Verder is Flynn gecastreerd.

Ben jij de rust zelf en houd je van lange wandelingen maken. Heb je tijd om in Flynn te investeren zodat hij jou droomhond wordt? Mail dan naar ajwalter75@gmail.comSource

Posted by
Ingeborg

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *