Wat een kou vandaag! De eerste les zijn we in het …

Wat een kou vandaag! De eerste les zijn we in het winkelcentrum Arkendonk gaan oefenen zodat we even konden opwarmen in de Jumbo en in de dierenwinkel. Dat waren bij elkaar heel veel indrukken voor puppy Beer, maar hij deed het keurig. Daarna door naar het bos waar het in het zonnetje en uit de wind goed te doen was. Voor de hele kleine pups Boris en Spikey had ik een binnenlocatie geregeld. Daar stonden de stuur- en balansoefeningen op het menu. Tot slot hebben we met Finn in het koningspark geoefend met aandacht en prikkels. Wat ging het goed. Zowel bij Finn als bij zijn baasje zie je de “kwartjes” vallen. #trots#


Source

Posted by
Ingeborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.