Vandaag was het een rustig dagje, want ondanks dat…

Vandaag was het een rustig dagje, want ondanks dat het weer een stuk aangenamer was, zijn er op het moment veel afmeldingen vanwege de griep. We begonnen met Paddy en veel fun in het koningspark in Raamsdonksveer. Hij genoot niet alleen van alle oefeningen, maar ook van alle geuren die vrij zijn gekomen vanwege de dooi. Daarna was boerderijhond Bob aan de beurt. Het was alweer de laatste les. Zij kan inmiddels zitten, liggen, blijven, hierkomen en netjes meelopen. Het opspringen is ook al een stuk verminderd. Haar grootste hobby is met iedereen knuffelen en kroelen.
Source

Posted by
Ingeborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.