Vandaag een dagje Animal Event. Samen met dochter …

Vandaag een dagje Animal Event. Samen met dochter lief Senna en border collie Tess hebben we het Event onveilig gemaakt. Er was op hondensport, opvoeding, en verzorging van alles te beleven. Senna en Tess hebben de workshop “mank lopen” gevolgd en Tess en ik hebben de workshop “ hufter proof” gedaan. Natuurlijk heeft Tess een duik genomen in het water bij de Beekse bergen, nog een duik in de ballenbak om haar snoepje te zoeken, is ze goedgekeurd door de dierenarts en ze heeft meegedaan aan “de snelste hond”. Nog wat hai, hoi en hallo met wat bekende her en der en toen was het (zeker voor Tess) de hoogste tijd om naar huis te gaan. Trots op mijn hondje die zich ondanks alle prikkels zo keurig heeft gedragen.

Source

Posted by
Ingeborg

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.