Sinds kort doe ik mee aan een foto challenge. Elke…

Sinds kort doe ik mee aan een foto challenge. Elke dag krijg ik een nieuwe opdracht om een mooie foto van mijn honden te maken met mijn smartphone. Daarbij krijg ik uitleg en allerlei tips. We begonnen met scherpstellen, daarna standpunt en vandaag is de opdracht licht. Sommige honden vinden het geweldig om te poseren voor een foto, andere vinden het weer hartstikke spannend. Hieronder zie je een paar foto’s van mijn meisjes Tess en Fay.

Zie jij wat aan de foto’s en hoe reageert jou hond op het fototoestel?
Source

Posted by
Ingeborg

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.