Dit is Stasja, een Russische schone. Ze heeft de e…

Dit is Stasja, een Russische schone. Ze heeft de eerste jaren van haar leven versleten in een Russisch asiel. Nu heeft ze haar gouden mandje of liever gezegd bank gevonden in Nederland. Maar wat was ze angstig. Zo angstig dat de bank haar enige veilige plaats was. Gelukkig met behulp van haar kleine hondenmaatjes en engelen geduld van haar nieuwe baasje, begint Stasja steeds meer zelfvertrouwen te krijgen. Ze gaat met sprongen vooruit. Haar naam Stasja betekend “wedergeboorte” en ja….. ze doet haar naam recht aan. Ze geniet met volle teug van haar tweede kans


Source

Posted by
Ingeborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.