Vandaag had de grote vriendelijke reus Macho zijn …

Vandaag had de grote vriendelijke reus Macho zijn laatste les. Macho vindt vooral kinderen en andere honden erg spannend en leuk. Wild enthousiast wil hij daar het liefst op af rennen en is hij in alle staten. Natuurlijk is dat met zo’n zwaargewicht als Macho niet altijd even plezierig voor zowel de baas aan de andere kant van de riem als degene die hij even enthousiast wil begroeten. We hebben dus veel geoefend op rust en kalmerende oefeningen, vooruitkijken, situaties inschatten en opwinding voorkomen. Top gewerkt door baas en hond.

Source

Posted by
Ingeborg

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.