Home – Animal Event

Dit weekend, van vrijdag 3 mei tot en met zondag 5 mei wordt het Animal Event in de Beekse bergen georganiseerd. Alles over dieren kun je daar vinden. Ook voor hondenliefhebbers wordt daar van alles georganiseerd. Echt een aanrader om naartoe te gaan.

https://animal-event.nl/

Home – Animal Event

De dertiende editie van Animal Event vindt plaats op 3, 4 en 5 mei 2019. Het festival voor alle dierenfans onderging in 2018 een ware metamorfose en in 2019 wordt deze nieuwe koers voortgezet. De vijf event area’s zijn opnieuw met elkaar verbonden door een centrale Promenade. De thema’s Bos, Par…

Source

Posted by
Ingeborg

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.